de la
până la
Camere
Persoane

Plaja Horefto

Horefto

Una din cele mai frumoase plaje din Pelion, la doar doi paşi de hotelul nostru!

Horefto este cea mai frumoasă şi istorică plajă din Pelion.

Potrivit mitologie greceşti, această regiune din Pelion ar fi fost reşedinţa de vară a zeilor de pe Olimp şi patria centaurilor.

Coasta Pelionului este locul unde Peleus s-a îndrăgostit şi s-a căsătorit cu mitica Nereid Thetis, despre care se crede că ar fi locuit în Pelion, de asemenea.

Potrivit istoriei moderne, Horefto este locul de unde bine-cunoscutele nave Zagora care au traversat Mediterana, au pornit să transporte produsele locale către porturile din Europa, Constantinopol şi Smyrna.

În zilele noastre, Horefto s-a dezvoltat într-o plajă bine-organizată care găzduieşte mulţi turişti în fiecare vară datorită frumuseţi naturale şi a facilităţilor turistice foarte bine dezvoltate.

Unele din principalele caracteristici ale plajei, care o fac atât de populară, sunt: nisipul fin, apa albastră limpede ca cristalul, lungimea de 2 km şi liniştea mării pe timpul verii.

Pe plaja Horefto, puteţi găsi: Hoteluri, camere de închiriat, restaurante, cafenele, baruri, patiserii, mini-market-uri şi o farmacie la mică distanţă. Totul va fi gata să vă servească pe parcursul sezonului cald şi să vă ofere servicii de calitate.

Puteţi să faceţi activităţi variate şi să mergeţi să vizitaţi Pelionul.

Plaja din Horefto încă păstrează multe dintre elementele tradiţionale din Pelion. Pe timpul vacanţei, vizitatorii se pot bucura de confort modern, pot face cunoştinţă cu tradiţiile locale, pot intra în contact cu natura verde din Pelion şi cu una dintre cele mai frumoase plaje!

Aşteptăm cu drag vizita dumneavoastră!
Cu ajutorul nostrum, vă puteţi trăi visul!


Offers
ESPA
ESPA
ESPA