pentru

Obiective turistice in Pelion

Obiective turistice în Pelion

Hotelul Flamingo este situat la 300 m nord de centrul satului şi la 30 m de marea din Horefto. Oferă potenţialul pentru o vacanţă plăcută şi fără griji şi tururi la diferite obiective turistice din Pelion.


Cu Hotelul Flamingo ca punct de plecare şi parcurgând drumuri scurte, se pot vizita frumuseţile naturale şi obiectivele turistice pe care Pelion are să le ofere. Toate cele mai bine-cunoscute plaje din Pelion şi plajele liniştite, departe de zonele turistice agomerate din Ag. Saranta, Parisaina, Turk, Analipsi şi Elitsa.


Zona Palia Mitzela cu vastele peşteri marine, unde a fost distrusă flota regelui persan Xerxes (480 B.C.), care –împreună cu Alonissos- adăposteşte azi focile mediteraneene Monachus-Monachus şi delfinii din zonă.


Marele sat Pelion, Zagora, cu Şcoala Secretă “Rigas Fereos”, merele “Zagorin”, cofetăriile tradiţionale, plantele medicinale, mâncărurile speciale, “tsipouro” şi vinul local, precum şi cu evenimentele culturale şi biblioteca istorică.


Bisericile de ţară mici şi bisericile din zonă, toate bazilici cu trei abside cu acoperişuri din ţiglă şi cu două pante; mica biserică conservată a Sf. Nicolae , centrul de schi “Agriolefkes” din Chania, Makrirahi, faimos pentru culturile de flori, Pouri, care mai este cunoscut drept “Balconul Pelion-ului”, oferă panorame unice din estul Pelion-ului, Marea Egee, Skiathos, Skopelos, chiar şi Peninsula Chalkidiki când vremea este senină, sunt numai câteva dintre obiectivele turistice din Pelion pe care trebuie să le vizitaţi.

Book Direct & Enjoy Privileges
Best Price Guarantee
Flexible Cancelation Policy
Free Welcome Drink

Offers
ESPA
ESPA
ESPA