pentru

Horefto Pelion

Horefto Pelion

Horefto în Pelion este una din cele mai frumoase plaje din Pelion şi, în acelaşi timp, cea mai mare şi mai bogată istoric.

Este destinaţia multor turişti deoarece oferă o plajă nisipoasă minunată combinată cu apa curată, alături de hotelurile unice din Pelion, obiectivele turistice, activităţile, numărul mare de facilităţi şi multitudinea de evenimente.

Mare şi munte, istorie, mitologie şi o mulţime de specialităţi locale sunt ingredientele ce compun chipul ideal al Horefto.

Din punct de vedere geografic, Horefto este portul municipalităţii Zagora, situate la 52 km NE de Volos şi deţine o infrastructură turistică, restaurante şi cafenele ce ofră vizitatorilor o mare varietate de distracţii şi activităţi de unde pot alege.

Vacanţa dumneavoastră în Horefto vă oferă şansa să cunoaşteţi istoria şi tradiţiile regiunii, revitalizare, odihnă şi relaxare într-o oază de linişte.

În cazul în care vă decideţi să vizitaţi Horefto în aprilie, mai, septembrie sau octombrie, cu siguranţă vă veţi bucura de liniştea, natura, plimbările şi înotul răcoritor în apa albastră.

Book Direct & Enjoy Privileges
Best Price Guarantee
Flexible Cancelation Policy
Free Welcome Drink

Offers
ESPA
ESPA
ESPA