de la
până la
Camere
Persoane

Mai multe informatii

Motive pentru a alege hotelul nostru

Pe lângă vacanţa dumneavoastră, Hotelul Flamingo vă oferă diferite activităţi pe mare sau la munte, precum şi excursii la peşterile muntoase sau acvatice, familiarizare cu natura, tradiţiile şi mitologia din Pelion. Confortul şi momentele de familie vă sunt oferite la doar 20 m distanţă de Marea Egee, în apartamentele noastre mobilate şi complet utilate.

În plus:

  • Situat într-o zonă liniştită
  • Servicii profesionale oferite de personalul nostru
  • Servicii de curăţenie de înaltă calitate
  • Intimitate, se pot consuma băuturi sau cafea în balcoanele destinate doar clienţilor noştri
  • Suplimente gratis, în funcţie de sezon, precum băuturi de bun venit, la sosire

Aruncaţi o privire asupra calificativelor date de clienţii noştri, după ce au stat la Hotelul Flamingo.

Acestea sunt opiniile exprimate de către clienţii noştri, în ceea ce priveşte experienţele lor în timpul sejurului la hotelul nostru de familie.

Premii

Hotelul Flamingo este sugerat, ori de câte ori apar întrebări despre cazare în Pelion, de către Booking, o companie de turism recunoscută internaţional, a fost de asemenea premiat de către Trivago, o companie care oferă servicii online călătorilor care caută sfaturi în ceea ce priveşte destinaţiile lor de călătorie şi face parte din lanţul hotelier de top, numit Cel mai bun hotel din lume.


Mai mult decât atât, face parte din organismul de certificare al hotelurilor ecologice-verzi/eco, Green Green World. În trecut, a obţinut şi certificarea ISO 9001.


2011: Hotelul Flamingo se alătură reţelei hotelurilor verzi, Green Green World – The Green World Partnership Ltd.


2010: Clienţii Booking (asociaţia Priceline) au acordat hotelului nostrum clasificarea (rating-ul) Superb – 9.3/10, în ceea ce priveşte regiunea Pelion.


2010: Trivago (cu companiile auxiliare – Grupul hotelier InterContinental, Expedia, Venere, etc) evaluează “Flamingo” între primele 11 hoteluri în categoria “Cel mai bun hotel provincial din Thessalia”.


2009: Hotelul Flamingo face parte din lanţul Celor mai frumoase hoteluri din lume.


2006-2007: Obţine certificarea în conformitate cu ISO 9001 din partea UKAS MANAGEMENT.


Offers
ESPA
ESPA
ESPA