de la
până la
Camere
Persoane

Obiective turistice / activități pentru toată lumea

Experienţe pentru familii şi grupuri în Pelion

Hotelul Flamingo din Pelion dispune de un apartament mare cu două camere pentru 4 persoane , precum şi de apartamente tip studio care pot găzdui până la 4 persoane. În acest fel, este cea mai bună soluţie pentru cei care vor să îşi petreacă vacanţa în Pelion împreună.

Familiile şi grupurile vor avea oportunitatea de a petrece multe ore împreună,, să se apropie de civilizaţia, istoria, tradiţiile şi natura regiunii şi să se distreze luând parte la obiceiurile şi tradiţiile locale, diferite evenimente organizate şi barurile de vară.. cei mai activi membri pot lua parte la activităţi sportive ce au loc în regiunea noastră, precum fotbal de plajă, volei de plajă şi caiac canoe sau se pot bucura de o plimbare cu iahtul de viteză până la diferitele plaje din apropiere.

Vizitatorii ni se pot adresa pentru indicaţii şi le putem oferi detalii utile, precum şi cu bilete la anumite evenimente.

Datorită apartamentelor spaţioase de 35 şi 25 metri pătraţi, puteţi rămâne şi petrece ore întregi cu familia sau prietenii dumneavoastră.. Aveţi oportunitatea de a savura mâncarea, cafeaua sau băutura pe balcon, acompaniaţi de lună şi de sunetul valurilor Mării Egee.


Lucruri de făcut atunci când sunteţi cu familia:

Vizitaţi şcoala Regas Fereos
Vizitaţi laboratorul de producţie de dulciuri locale al Local Feminine Cooperative
Vizitaţi laboratorul de producţie de paste locale
Urmăriţi evenimentele Verii Culturale şi Festivalul Pelion
Vizitaţi biblioteca
Drumeţii
Ciclism
Sport
Mergeţi în croaziere
Faceţi activităţi suplimentare în Parcul Argonauţilor
Faceţi cunoştinţă cu reţete locale, în tavernele şi restaurantele greceşti


Lucruri de făcut când sunteţi cu grupul:


Mergeţi în croaziere
Faceţi un tur off-road cu jeepul
Faceţi ciclism cu Mountain Bike
Luaţi parte la Vara Sportului
Faceţi activităţi variate în Parcul Argonauţilor, precum navigaţie,Wind surfing, caiac-canoe, Sea Fun Park, sporturi de apă
Încercaţi sporturi de apă
Încercaţi caiac-canoe
Bucuraţi-vă de un foc de tabără pe plajă
Faceţi scufundări
Faceţi călărie

Experienţe pentru cupluri în Pelion

Pelion este un loc romantic. Potrivit mitologiei greceşti, regiunea noastră din Pelion este locul unde a avut loc căsătoria dintre Pileas şi Thetis, precum şi cea a regelui din Lapaths, Perithos, cu frumoasa Ippodamea, după cum au relatat Homer, Pindarus şi Euripide.

Primul concurs de frumuseţe dintre frumoasele zeiţe Ira, Atena şi Afrodita a avut loc aici, de asemenea.

În Chorefto din zilele noastre, cuplurile pot avea o vacanţă minunată în Pelion într-o atmosferă unică, în timp ce admiră de pe plajă şi în acelaşi timp se bucură de o cină romantică pe malul mării sau pot merge într-o croazieră pe plajele din Pelion , acolo unde Pileas s-a îndrăgostit de Thetis.

După o zi plină dedicată explorării localităţii Pelion, oaspeţii încă se pot simţi ca acasă întrucât pot găsi orice au nevoie în apartamentele noastre.

Vizitaţi pagina dedicată apartamentelor noastre!

Personalul nostru este acolo să vă ajute cu orice aveţi nevoie (ex. o atmosferă romantică acompaniată de şampanie şi flori, numele unui restaurant etc) şi vă vor da informaţii despre regiune şi lucrurile pe care le puteţi face aici.

Lucruri de făcut când veniţi în cuplu:

Admiraţi luna sau luna plină de pe plajă
Luaţi masa pe malul mării
Mergeţi în croazieră
Vizitaţi muzee
Puteţi petrece momente frumoase în barurile din Horefto
Să participaţi la evenimente cu DJ şi petreceri pe plajele din apropiere

Experienţe pentru cupluri mature

Pelion este o combinaţie unică de tradiţie şi istorie, mare şi munte. Vizitatorului i se acordă posibilitatea de a face propriile sale alegeri, precum cea de a vizita locuri de interes istoric, să admire monumentele unice, să se plimbe în zona rurală sau chiar să viziteze o fermă pentru a vedea îndeaproape cum se cultivă şi se adună produsele fermei.

Apartamentele hotelului nostru –complet utilate, spaţioase şi mobilate –vor fi locul unde veţi merge după o zi lungă, dar în acelaşi timp interesantă.

Personalul nostru, prietenos şi profesionist în acelaşi timp, este acolo pentru a face şederea dumneavoastră în satul nostru cât mai bună, astfel încât dumneavastră să puteţi cunoaşte regiunea cât mai bine.

Câteva din activităţile disponibile pe care le puteţi face când sunteţi aici: 

 • Vizitaţi obiectivele turistice locale
 • Festivalul Pelion
 • Trenul din Pelion
 • Mergeţi în croaziere
 • Vizitaţi bisericile locale
 • Admiraţi vilele tradiţionale
 • Cunoaşteţi plantele medicinale din Pelion
 • Mergeţi într-o plimbare în munţi
 • Agro-turism
 • Mergeţi în excursii culturale
 • Gătiţi reţete tradiţionale

Offers
ESPA
ESPA
ESPA