de la
până la
Camere
Persoane
Hotelul Flamingo Pelion – Când relaxarea este necesară - Flamingo Hotel

Hotelul Flamingo Pelion – Când relaxarea este necesară

Căutaţi miturile, scăpaţi în natură, simţiţi visul, călcaţi pe urmele lui Regas Fereos, bucuraţi-vă de peisajele unice, înotaţi în apa de culoare turcoaz, relaxaţi-vă ascultând sunetul valurilor mării care se sparg. Bucuraţi-vă de linişte, respiraţi aerul proaspăt, încercaţi specialităţile locale şi beţi “tsipouro” şi vin de casă. Întâlniţi oameni noi, bucuraţi-vă de vacanţă şi trăiţi o experienţă de neuitat în hotelul nostru de familie din Horefto Pelion.
Călătoriţi la Pelion, acolo unde soarele întâlneşte marea, verdele dispare în albastrul Mării Egee, iar mitul se pierde în tradiţie. Veniţi la Horefto pentru a trăi propriul dumneavoastră mit descoperind ceea ce face diferenţa, iar hotelul “Flamingo” vă garantează o călătorie de neuitat care vă va solicita toate simţurile. Mitul trăieşte aici, descoperiţi-l.
Atunci când odihna este cea mai importantă necesitate în vacanţa dumneavoastră, hotelul Flamingo Beach -Horefto Pelion-, construit în arhitectura tradiţională din Pelion, situat aproape de plaja cu nisip, decorat cu gust şi dragoste, devine soluţia ideală. Acest mediu plăcut de pe litoral este umplut de culorile florilor şi de lumina soarelui şi oferă o adevărată relaxare prin intermediul locurilor unde puteţi face plajă, să citiţi sau să vă jucaţi cu prietenii.
După-masa şi seara, atmosfera calmă şi senină a hotelului nostru creează o stare de spirit potrivită pentru a vorbi cu prietenii în timp ce savuraţi o cafea sau o băutură. Curţile pardosite cu flori înflorite în partea din faţă şi partea laterală a hotelului vă pot satisface această dorinţă.
Hotelul Flamingo din Horefto, Pelion, precum păsările migratoare, cunoaşte secretele ospitalităţii şi adevăratele nevoi ale călătorilor şi vă aşteaptă să petreceţi o vacanţă plăcută şi lipsită de griji în Pelion, Grecia.
Hotelul Flamingo este unul din cele mai frumoase şi bine îngrijite hoteluri în Pelion. Aflaţi despre facilităţile şi serviciile disponibile în camerele noastre. Pelion, precum şi Hotelul Flamingo, vă aşteaptă!

În apropiere :

Locuri de interes din apropiere:

• Magazin cu produse de panificaţie, 150 metri distanţă
• Restaurante, 100 metri distanţă
• Stand de ziare, 200 metri distanţă
• Mini Market, 200 metri distanţă
• Farmacie, 10 minute distanţă
• Centru de sănătate, 15 minute distanţă
• Zone de sport la mică distanţă
• Staţie de autobuz, 200 metri distanţă
• Aeroport la mică distanţă

Offers
ESPA
ESPA
ESPA