pentru

Vremea în Pelion

Vremea în Pelion
Pelionul este cunoscut din antichitate pentru climatul ideal şi sănătos, rezultat al combinaţiei muntelui, abundenţa de ape şi prospeţimea Mării Egee.


Primăvara!
Aprilie – Mai – Iunie în Pelion

Primavera în Pelion, temperatura oscilează între 20-24 grade Celsius. Marea, curată şi calmă ca întotdeauna, este gata să primească vizitatorii în Pelion. Pentru a le reaminti vara că s-a întors acolo unde zeii mitici de pe Muntele Olimp obişnuiau să îşi petreacă vacanţele.

Florile înflorite creează o scenă colorată, iar localnicii se pregătesc de Învierea Domnului. Locuitorii şi vizitatorii se plimbă pe străzile tradiţionale pietruite, iar Pelionul verde şi impresionant făcut pentru vacanţă, renaşte simţurile şi explorarea obiceiurilor şi tradiţiilor locale, precum şi cea a bogăţiei culturale.

Sfârşitul lui aprilie, mai şi iunie (împreună cu septembrie şi octombrie) sunt cele mai bune sezoane pentru plimbări pe coastă de la munte la mare sau pentru plimbări montane în Pelion, în special pentru cei care iubesc să facă plimbări şi pentru cei care iubesc să admire şi să simtă natura îndeaproape.


Vara!
Iunie – Iulie – August în Pelion

Vara, vremea în Pelion este în mod particular plăcută cu temperaturi medii între 24-27 grade Celsius, deoarece roua vine dinspre munte, iar marea este curată, liniştită şi nu foarte rece atunci când intri pentru prima dată în ea.

Plantaţiile, florile şi fructele locale ies în evidenţă şi combinate cu plimbări, tururi, evenimente, activităţi, evenimente sportive şi festivaluri şi petreceri locale lasă o impresie plăcută vizitatorilor şi le transformă zilele în ceva plăcut.Toamna!
Septembrie – Octombrie în Pelion

Pe timpul toamnei în Pelion, temperatura medie coboară la aproximativ 20-24 grade Celsius, în comparaţie cu cea din vară, iar marea îşi păstrează temperatura specifică ceea ce permite persoanelor să înoate şi să se bucure de unicele plaje greceşti.

Muntele se ajustează pentru sezonul de toamnă, iar merii, castanii şi nucii îi umplu pantele.

Pentru cei care iubesc să meargă în vacanţă într-un mediu liniştit, departe de zonele turistice masive şi agitate, perioada dintre mijlocul lui septembrie până la sfârşitul lui octombrie este mult mai potrivită, deoarece temperatura este plăcută, iar marea rămâne curată.

În perioada septembrie – octombrie, Pelionul îşi aşteaptă prietenii, gata să le ofere ore nesfârşite de plimbări, tururi, precum şi descoperirea de peisaje care vor face ca vacanţele lor să le rămână proaspete în minte mul timp după ce se vor întoarce acasă.
Book Direct & Enjoy Privileges
Best Price Guarantee
Flexible Cancelation Policy
Free Welcome Drink

Offers
ESPA
ESPA
ESPA