de la
până la
Camere
Persoane

Horefto Pelion

Horefto Pelion

Horefto în Pelion este una din cele mai frumoase plaje din Pelion şi, în acelaşi timp, cea mai mare şi mai bogată istoric.

Este destinaţia multor turişti deoarece oferă o plajă nisipoasă minunată combinată cu apa curată, alături de hotelurile unice din Pelion, obiectivele turistice, activităţile, numărul mare de facilităţi şi multitudinea de evenimente.

Mare şi munte, istorie, mitologie şi o mulţime de specialităţi locale sunt ingredientele ce compun chipul ideal al Horefto.

Din punct de vedere geografic, Horefto este portul municipalităţii Zagora, situate la 52 km NE de Volos şi deţine o infrastructură turistică, restaurante şi cafenele ce ofră vizitatorilor o mare varietate de distracţii şi activităţi de unde pot alege.

Vacanţa dumneavoastră în Horefto vă oferă şansa să cunoaşteţi istoria şi tradiţiile regiunii, revitalizare, odihnă şi relaxare într-o oază de linişte.

În cazul în care vă decideţi să vizitaţi Horefto în aprilie, mai, septembrie sau octombrie, cu siguranţă vă veţi bucura de liniştea, natura, plimbările şi înotul răcoritor în apa albastră.

Activităţi în Horefto Pelion

În timpul vacanţei în Horefto, cei mai activi membri ai grupului vor avea oportunitatea de a lua parte la turnee de volei de plajă, fotbal de plajă şi ping pong.

Iubitorii de natură pot să facă caiac-canoe, căţărări, mountain bike şi tir cu arcul în mediul unic din Horefto şi împrejurimi.

Puteţi de asemenea să faceţi plimbări pe plajele din apropiere Agioi Saranta, Analipsi şi Elitsa, de asemenea.

Puteţi să faceţi drumeţii, urmând diferite rute orientative ce pornesc din Horefto:

1. Horefto – Zagora
2. Horefto – Mănăstirea din Taxiarches
3. Horefto – Analipsi – Elitsa – Pouri
Şi toate celelalte rute menţionate în unitatea drumeţii în Pelion.

Personalul nostru vă poate informa cu privire la activităţile ce au loc în Pelion, cele mai multe dintre ele la mică distanţă de hotelul nostru.

Distracţie & Mâncare în Horefto Pelion

Puteţi găsi în Horefto orice aveţi poftă. Dimineaţa puteţi lua micul dejun la brutărie sau pe plajă.

Tavernele cu reţetele tradiţionale, peştele şi băuturile proaspete, plăcintăria şi grill-ul unde se vinde souvlaki grecesc, vă oferă o varietate de opţiuni de a lua masa ce promit să vă satisfacă apetitul la prânz, cât şi la cină.

În final, barurile cu muzică grecească sau străină vă oferă un număr de cocktailuri şi băuturi răcoritoate astfel încât să aveţi nopţi nesfârşite de distracţie.
Istorie & Cultură
Istoria şi arta, cultura, tradiţiile şi evenimentele care vă vor însoţi fiecare pas.

Horefto Pelion a fost una din reşedinţele de vară a zeilor mitologici de pe Muntele Olimp şi aici în Pelion a avut loc căsătoria dintre Pileas şi Nereid Thetis, precum şi cea a regelui din Lapaths, Perithos, cu frumoasa Ippodamea, potrivit lui Homer, Pindarus şi Euripide.

În regiunea noastră şi mai exact în Palia Mitzela o parte din flota lui Xertes a fost distrusă în timpul campaniei împotriva Greciei, în anul 480 BC.

În anii recenţi, Horefto a fost un port maritime foarte cunoscut acolo de unde “vasele zagoriene” au plecat spre marile pieţe din Europa şi din est. Dansurile, numite “horoi” în greacă, închinate întoarcerii marinarilor, i-au dat numele localităţii, Horefto.

Aici, la o mică distanţă de hotelul nostru, Georgios Drosinis a fost inspirat să creeze colecţia sa de poezii “Galini”.

În zilele noastre, Horefto, neafectat de trecerea timpului, stă mândru, primul în istorie între staţiunile de vară din Pelion, oferindu-le vizitatorilor săi o vacanţă de calitate într-o regiune cu o uşoară dezvoltare turistică, departe de turismul agitat şi masiv şi de zgomotul plajelor agglomerate.

Puteţi vizita toate obiectivele turistice din apropiere pe care Pelion le oferă cu maşina. Mai mult, aveţi posibilitatea de a vă apropia şi vedea plaje unice în timp ce vă simţiţi de minune.

Offers
ESPA
ESPA
ESPA