de la
până la
Camere
Persoane

Mai – iunie în Pelion

Mai şi iunie sunt probabil cele mai bune luni pe care le-ar putea alege turiştii pentru vacanţele lor în Pelion şi frumoasa plajă din Chorefto.

Muntele este plin de flori înflorite şi culori vii, marea este de un albastru intens şi liniştit, pregătiţi să primească fiecare vizitator şi să îi ofere momente de nesfârşit de relaxare şi de înot împreună cu croaziere unice pe fiecare plajă din Pelion.

Datorită vremii bune şi a temperaturilor blânde de pe Muntele Pelion se pot face drumeţii mai uşoare sau mai dificile în lunile mai şi iunie, iar vizitatorii pot să se plimbe cu plăcere, acompaniaţi de florile înflorite şi de cărările curate.

În lunile mai şi iunie, hotelul Flamingo are multe oferte şi preţuri speciale pentru vizitatorii săi.

Vă oferim servicii gratuit, preţuri mici pentru transferuri de la şi la aeroport, plimbări - drumeţii organizate, croaziere la peşterile mitice, tur cu jeepul, etc.

Vă oferim de asemenea preţuri atractive pentru activităţile care implică cunoaşterea naturii, culturii, a vieţii de zi cu zi a satului şi a vieţii din Pelion în general.

Odată ce v-aţi hotărât să ne vizitaţi în lunile mai – iunie, ne vom asigura că sunteţi unul dintre oaspeţii mulţumiţi care alege să revină la noi în fiecare vară în vacanţă.

Offers
ESPA
ESPA
ESPA